Jeg ved ikke om det fremgår tydeligt, at det er to sider, der skal læses efter hinanden. Det er første opslag. Eller også endte det med at bliver 6-ruders sider. Det må du ikke hænge mig op på.
Jeg lavede et interview som bidrag til antologien DOKUMENT i januar 2011, det var på det tidspunkt en nyhed og en ophedet debat, jeg forsøgte at beskrive. Sådan er journalistik. Nu er
det vel smertelig uddateret, gårsdagens avis pakker man fisk ind med og den slags. Hvis du virkelig vil vide hvad det handler om kan du læse debatten selv. Jeg gad ikke, hvis jeg var dig.
DOKUMENT udkom maj 2012 på forlaget Aben Maler
Obs: værd at bemærke, er forresten, at jeg flirter med Ping. Det var vist mest et tilfælde. Og meget uskyldigt. På det tidspunkt anede jeg jo ikke, at jeg ikke kunne få ham.

PLASTER er et bidrag til Nordisk Comic workshop 2010. Første skridt ind i noget med de drømme...Indolgent. Et flot ord, jeg har glemt betydningen af. Eller fordi der er det sorte kryds som et plaster på hjertet.
Jeg ville gerne ha haft tiden til at tegne mig helt ind i rummet af de dersens svage, indolgent mothers. Det må blive en anden dag.

My first birth experience er ligeledes et bidrag til et nordisk sammensluttende blad, som hedder c'est bon, der er fransk og betyder det er okIgen det der med hav og fødsel og uegnethed. Det er et tilbagevendende tema. En slags forgænger for Ind fra Havet.